Povodom 10.godina rada u Domu “Majka Marija Petković” održan je prigodni program. Program je započeo Svetom misom koju je predvodio blatski župnik don.Željko Kovačević, a svojim pjevanjem uveličao je župni zbor pod vodstvom č.s.Julijane Beretić. Pozdravnu riječ uputili su zamjenik župana Joško Cebalo, zamjenik načelnika Općine Blato Perica Bačić i ravnateljica Doma Marija Žabica . U ime korisnika čestitku je uputila korisnica Marija Bosnić koja je i prije deset godina na tom istom mjestu pozdravila prisutne. U programu je sudjelovao Studio 92 i ženska dječja klapa “Manina”. 

Uručene su zahvalnice korisnicima i djelatnicima za desetogodišnji boravak u ustanovi te sudjelovanje u radu od samog početka.
Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su uveličali našu proslavu te koji su na bilo koji način doprinijeli u radu naše ustanove tijekom svih ovih deset godina.
Proslava je završila zajedničkim druženjem uz prigodni domjenak.

Dom za starije osobe Marija Petković Blato - 10.GODIŠNJICA RADA DOMA ZA STARIJE I TEŠKO BOLESNE ODRASLE OSOBE. "MAJKA MARIJA PETKOVIĆ"Dom za starije osobe Marija Petković Blato - 10.GODIŠNJICA RADA DOMA ZA STARIJE I TEŠKO BOLESNE ODRASLE OSOBE. "MAJKA MARIJA PETKOVIĆ"Dom za starije osobe Marija Petković Blato - 10.GODIŠNJICA RADA DOMA ZA STARIJE I TEŠKO BOLESNE ODRASLE OSOBE. "MAJKA MARIJA PETKOVIĆ"